کارگاه سه روزه GCP- دانشگاه علوم پزشکی گیلان
کارگاه آموزشی سه روزه RCT-GCP برای اساتید هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه در تاریخ های 20 تا 22 خرداد برگزار شد. ( دسترسی محدود به اطلاعات)
کارگاه دو روزه GCP for Investigator - شرکت داروسازی سیناژن
GCP for investigator با همکاری مرکز کارآزمایی بالینی با حمایت شرکت داروسازی سیناژن در تاریخ 1 و 2 مردادماه 1394 در هتل آزادی تهران برگزار شد. ( دسترسی محدود به اطلاعات)
یازدهمین دوره سه روزه کارآزمایی بالینی - GCP
این دوره با هدف آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم پایه ای کارآزمایی بالینی طراحی شده است. هم چنین شرکت کنندگان در پایان دوره علاوه بر اصول پایه ای GCP با قوانین کشوری (IranGCP) نیز بطور کامل آشنا خواهند شد، تجربه ای که برای انجام عملی کارآزمایی های بالینی حتما نیازمند آن می باشند. این کارگاه هم چنین شرکت کنندگان را با اهمیت ثبت کارآزمایی های بالینی و اصول استاندارد گزارش نویسی (ICH E3, CONSORT Statement) آشنا می سازد.
Summer School - Protocol & Essential Documents development
شرکت کنندگان در طول شش روز با یک سناریوی واقعی از پیش تعیین شده، کلیه مراحل طراحی و اجرای یک مطالعه بالینی از قبیل تدوین پروتکل و مستندات الزامی، انتخاب سایت، فرایند بیمارگیری، مدیریت پروژه، مدیریت داده ها، اصول ICH-GCP، قوانین کشوری IrGCP، قوانین کمیته های اخلاق کشوری، اصول ثبت پروتکل، و مراحل ثبت مدارک مورد نیاز به مراجع قانونی و نظارتی را مرور می کنند.
دوازدهمین دوره سه روزه RCT-GCP
این دوره با هدف آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم پایه ای کارآزمایی بالینی طراحی شده است. هم چنین شرکت کنندگان در پایان دوره علاوه بر اصول پایه ای GCP با قوانین کشوری (IranGCP) نیز بطور کامل آشنا خواهند شد، تجربه ای که برای انجام عملی کارآزمایی های بالینی حتما نیازمند آن می باشند. این کارگاه هم چنین شرکت کنندگان را با اهمیت ثبت کارآزمایی های بالینی و اصول استاندارد گزارش نویسی (ICH E3, CONSORT Statement) آشنا می سازد.
دومین دوره زمستانی مانیتورینگ کارآزمایی بالینی
خوشبختانه برای دومین بار مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیش از 4 سال سابقه آموزش مداوم و انجام کارآزمایی های بالینی متعدد داخلی و بین المللی در حوزه دانشگاه و صنعت، تصمیم دارد که کورس فشرده ای برای آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم اصلی مانیتورینگ در کارآزمایی بالینی برگزار نماید. 3- ارسال اسکن فیش واریز شده به آدرس ctc@tums.ac.ir تا قبل از پایان مهلت مقرر ( بدون دریافت نامه رسمی از مرکز کارآزمایی بالینی مبنی بر مجاز بودن به شرکت، لطفا هیچ وجهی را پرداخت نفرمایید.
سیزدهمین دوره کارگاه سه روزه کارآزمایی بالینی
این دوره همانند سایر دوره های سه روزه در سال های گذشته با هدف آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم پایه ای کارآزمایی بالینی طراحی شده است. در طول این دوره آموزشی هم چنین شرکت کنندگان با اهمیت ثبت کارآزمایی های بالینی و اصول استاندارد گزارش نویسی (ICH E3, CONSORT Statement) آشنا خواهند شد. چگونگی گزارش نویسی استاندارد کارآزمایی های بالینی و آشنایی با CONSORT statement و ICH E3
چهارمین مدرسه کارآزمایی بالینی
هدف این دوره آموزشی تربیت نیروی انسانی ماهر در طراحی و انجام کارآزمایی بالینی با رعایت حداقل استاندارد های جهانی تدوین شده است. شرکت کنندگان در طول پنج روز با یک سناریوی واقعی از پیش تعیین شده، کلیه مراحل طراحی و اجرای یک مطالعه بالینی از قبیل تدوین پروتکل و مستندات الزامی، انتخاب سایت، فرایند بیمارگیری، مدیریت پروژه، مدیریت داده ها، اصول ICH-GCP، قوانین کشوری IrGCP، قوانین کمیته های اخلاق کشوری، اصول ثبت پروتکل، و مراحل ثبت مدارک مورد نیاز به مراجع قانونی و نظارتی را مرور می کنند.
چهاردهمین دوره سه روزه RCT-GCP
دومین و آخرین دوره سه روزه RCT-GCP در سال 1395 در تاریخ سی ام آذرماه لغایت دوم دی ماه سال 1395 در مرکز کارآزمایی بالینی برگزار می شود. این دوره همانند سایر دوره های سه روزه در سال های گذشته با هدف آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم پایه ای کارآزمایی بالینی طراحی شده است. انتظار می رود که شرکت کنندگان در این دوره با اصول اساسی طراحی، تحلیل، انتشار و Good Clinical Practice بصورت کامل تری آشنا شوند و علاوه بر این مقدمات، از طریق انجام کارهای عملی خود را برای انجام یک کارآزمایی بالینی واقعی آماده سازند.
سومین دوره آموزش مانیتورینگ در کارآزمایی بالینی
برای سومین سال متوالی مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیش از 5 سال سابقه آموزش مداوم و انجام کارآزمایی های بالینی متعدد داخلی و بین المللی در حوزه دانشگاه و صنعت، تصمیم دارد که کورس فشرده ای برای آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم اصلی مانیتورینگ در کارآزمایی بالینی برگزار نماید. این دوره بطور مشخص برای افراد با سابقه عملی کارآزمایی بالینی بویژه پژوهشگران بالینی همکار با بخش صنعت طراحی شده است. ظرفیت این دوره آموزشی محدود به 20 نفر می باشد تا امکان کار گروهی و همفکری بیشتر و انتقال تجربیات به سایرین وجود داشته باشد.