Cross- over Design
مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی امسال برای اولین بار دوره آموزشی یک روزه ای را برای طرح های مطالعاتی متقاطع طراحی کرده است. گرچه با توجه به پیشینه موجود از انواع طرح های مطالعاتی کارآزمایی بالینی در کشور، مشاهده می شود که اکثریت این طرح ها همانند سایر کشورها طرح های موازی می باشند اما ما بر این باور هستیم که آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی به سایر طرح ها می تواند هزینه، زمان و کارآیی مداخلات بالینی را در کشور به نحو چشمگیری ارتقا دهد.
مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی امسال برای اولین بار دوره آموزشی یک روزه ای را برای طرح های مطالعاتی متقاطع طراحی کرده است. گرچه با توجه به پیشینه موجود از انواع طرح های مطالعاتی کارآزمایی بالینی در کشور، مشاهده می شود که اکثریت این طرح ها همانند سایر کشورها طرح های موازی می باشند اما ما بر این باور هستیم که آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی به سایر طرح ها می تواند هزینه، زمان و کارآیی مداخلات بالینی را در کشور به نحو چشمگیری ارتقا دهد. در این دوره تلاش کرده ایم تا با زبانی ساده و بصورت عملی مفاهیم اصلی این طرح مطالعه را هم از جنبه متدلوژیک و هم از حیث جایگاه آن در مطالعات کارآزمایی مرور نماییم. شرکت در این دوره را به شما پژوهشگر بالینی توصیه می کنیم.
برای اطلاعات بیشتر می توانید پوستر این دوره آموزشی را ازاین جا دانلود نمایید: ctc-poster-crossover-workshop.pdf
اسلاید های این دوره را می توانید از این جا دانلود کنید: ctc-cross_over.rar
طرح های مطالعات کارآزمایی بالینی - طرح متقاطع
مهم ترین اهداف برگزاری این دوره یک روزه آشنایی اولیه با مفاهیم زیر می باشد:
- مرور سریع طرح های مختلف کارآزمایی بالینی
- طرح متقاطع :مزایا و معایب مطالعه متقاطع
- آشنایی مفاهیم carry over, period, treatment effects
- تحلیل آماری: محاسبه اثرات carry over, period, treatment
- آشنایی با گزارش نویسی طرح های کارآزمایی بالینی متقاطع
- محاسبه حجم نمونه در یک طرح متقاطع 2×2
سخنرانی و انجام کار گروهی
کارشناسان مرکز کارآزمایی بالینی
تهران، خیابان کارگر شمالی، نرسیده به بلوار کشاورز، بالاتر از تقاطع نصرت، مجتمع پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پلاک 1547، طبقه چهارم، واحد 23، مرکز کارآزمایی بالینی
تلفاکس: 88963546 - 021
ارسال نظر