چهارمین مدرسه کارآزمایی بالینی

چهارمین مدرسه کارآزمایی بالینی

هدف این دوره آموزشی تربیت نیروی انسانی ماهر در طراحی و انجام کارآزمایی بالینی با رعایت حداقل استاندارد های جهانی تدوین شده است. شرکت کنندگان در طول پنج روز با یک سناریوی واقعی از پیش تعیین شده، کلیه مراحل طراحی و اجرای یک مطالعه بالینی از قبیل تدوین پروتکل و مستندات الزامی، انتخاب سایت، فرایند بیمارگیری، مدیریت پروژه، مدیریت داده ها، اصول ICH-GCP، قوانین کشوری IrGCP، قوانین کمیته های اخلاق کشوری، اصول ثبت پروتکل، و مراحل ثبت مدارک مورد نیاز به مراجع قانونی و نظارتی را مرور می کنند.

امسال نیز دوره آموزشی عملی تهیه پروتکل به همراه ضمایم مورد نیاز آن بر اساس اصول GCP از تاریخ یکشنبه 25 مهرماه لغایت 29 مهرماه برگزار خواهد شد. در طول 30 ساعت دوره آموزشی، شرکت کنندگان بر اساس سک سناریوی واقعی در قالب فعالیت های گروهی، اقدام به تدوین پروتکل و ضمایم مورد نیاز آن می نمایند. تلاش می شود در این دوره آموزشی، حداقل زمان سخنرانی و حداکثر فعالیت های مشارکتی و گروهی صورت پذیرد. انتظار می رود که در انتهای دوره، شرکت کنندگان اکثریت توانایی های لازم برای تدوین یک پروتکل استاندارد و ضمایم مورد نیاز بر اساس قوانین کشوری را کسب نمایند.

در سه سال گذشته، بطور منظم، کورس یک هفته ای کارآزمایی بالینی در شهریور ماه برگزار شده است. امسال نیز البته با یک ماه تاخیر در نظر داریم که این دوره آموزشی را در قالب یک دوره عملی پنج روزه از تاریخ یکشنبه بیست و پنجم مهرماه تا پنج شنبه بیست و نهم مرماه سال نود و پنج برگزار نماییم. هدف این دوره آموزشی تربیت نیروی انسانی ماهر در طراحی و انجام کارآزمایی بالینی با رعایت حداقل استاندارد های جهانی تدوین شده است. شرکت کنندگان در طول پنج روز با یک سناریوی واقعی از پیش تعیین شده، کلیه مراحل طراحی و اجرای یک مطالعه بالینی از قبیل تدوین پروتکل و مستندات الزامی، انتخاب سایت، فرایند بیمارگیری، مدیریت پروژه، مدیریت داده ها، اصول ICH-GCP، قوانین کشوری IrGCP، قوانین کمیته های اخلاق کشوری، اصول ثبت پروتکل، و مراحل ثبت مدارک مورد نیاز به مراجع قانونی و نظارتی را مرور می کنند.

در این مدرسه تابستانی کلیه گایدلاین های مهم جهانی از گایدلاین های نگارش پروتکل تا گزارش نویسی مطالعه معرفی می شوند. برای طراحی این مجموعه آموزشی تلاش شده است که کمترین زمان به سخنرانی و بیشترین زمان به کار گروهی به همراه هدایت تیمی شرکت کنندگان اختصاص یابد. هم چنین در روزهای مختلف این دوره Case study های متنوعی از تجربیات جهانی و کشوری توسط افرادی با تجربه عملی برای شرکت کنندگان ارایه می گردد که می تواند شرکت کنندگان را بطور عملی با چالش های پیش روی انجام یک مطالعه آشنا تر سازد.

شرکت در این دوره به تمام کارشناسان تحقیق و توسعه شرکت های داروسازی و تجهیزات پزشکی، کارشناسان پژوهشی مراکز بالینی و داروسازی و پژوهشگران بالینی حرفه ای در کشور پیشنهاد می گردد. ضمنا گواهی شرکت این دوره برای مراجع قانونی و نظارتی همانند سازمان غذا و دارو مورد تایید می باشد.

دانلود پوستر:ctc-poster-summer_course-1395_workshop.pdf

نحوه ثبت نام:

  • موعد پایان ثبت‌نام: ساعت 14 ، پنج شنبه 22 مهرماه ماه 1395
  •  
  • هزینه ثبت‌نام دوره: (در هر بخش ارایه کارت شناسایی معتبر الزامی است)
  •  دانشجویان 250 هزار تومان
  •  اعضای هیات علمی یا شاغلین در مراکز تحقیقاتی دولتی 350هزار تومان
  •  پژوهشگران بخش خصوصی 500هزار تومان
  •  
  • نحوه پرداخت هزینه ثبت‌نام:
  • ارسال اسکن فیش واریز شده به آدرس  ctc@tums.ac.ir   تا  قبل از پایان مهلت مقرر
  •  شماره حساب: 27619004/42 حساب درآمد غیر درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نزد بانک ملت شعبه هجرت، کد شعبه 6340/4 ، توجه شود که قید کردن کد شناسه 00216 مربوط به معاونت پژوهشی ،‌ هنگام واریز مبلغ الزامی است .
عناوین کلیدی: 

Good Clinical Practice, Summer Course

روش های تدریس: 

سخنرانی، بحث گروهی، کار در منزل

 

مخاطبین: 
پژوهشگران تحقیق و توسعه شرکت های داروسازی، تجهیزات پزشکی، پژوهشگران بالینی مراکز تحقیقاتی، دانشجویان
سخنرانان: 

گروه مدرسین مرکز کارآزمایی بالینی

محل: 

سالن سمینار مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام

خیابان طالقانی، نبش خیابان شهید نادری، شماره 415

برای هر گونه سوال و اطلاعات با شماره تلفن های مرکز کارآزمایی بالینی تماس بگیرید یا با ارسال ایمیل به ادرس زیر سوال خود را مطرح بفرمایید

ctc@tums.aci.ir

 
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *