شانزدهمین دوره RCT-GCP
شانزدهمین دوره متوالی کارگاه سه روزه و دومین دوره سال 1396 ( از سری دوره های عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران) در تاریخ بیست و هشتم لغایت سی ام آذر ماه سال 1396 در مرکز کارآزمایی بالینی برگزار می شود. این دوره همانند سایر دوره های سه روزه در سال های گذشته با هدف آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم پایه ای کارآزمایی بالینی طراحی شده است. انتظار می رود که شرکت کنندگان در این دوره با اصول اساسی طراحی، تحلیل، انتشار و Good Clinical Practice بصورت کامل تری آشنا شوند و علاوه بر این مقدمات، از طریق انجام کارهای عملی خود را برای انجام یک کارآزمایی بالینی واقعی آماده سازند. هم چنین این کارگاه به عنوان مقدمه ای برای آشنایی بیشتر شرکت کنندگان به اصول پایه ایGCP و قوانین کشوری (IranGCP) تلقی می گردد. بر این باور هستیم که برای کسب تجربه ای عملی و کاربردی همه پژوهشگران بالینی به شرکت در این دوره نیازمند می باشند. در طول این دوره آموزشی هم چنین شرکت کنندگان با اهمیت ثبت کارآزمایی های بالینی و اصول استاندارد گزارش نویسی (ICH E3, CONSORT Statement) آشنا خواهند شد.
چهارمین دوره آموزش مانیتورینگ کارآزمایی بالینی
سال 1396 چهارمین سال متوالی برگزاری دوره زمستانی پایش کارآزمایی بالینی است. مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیش از 6 سال سابقه آموزش مداوم و انجام کارآزمایی های بالینی متعدد داخلی و بین المللی در حوزه دانشگاه و صنعت، تصمیم دارد که کورس فشرده ای برای آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم اصلی مانیتورینگ در کارآزمایی بالینیبرگزار نماید. این دوره بطور مشخص برای افراد با سابقه عملی کارآزمایی بالینی بویژه پژوهشگران بالینی همکار با بخش صنعت طراحی شده است. ظرفیت این دوره آموزشی محدود به 20 نفر می باشد تا امکان کار گروهی و همفکری بیشتر و انتقال تجربیات به سایرین وجود داشته باشد.
هفدهمین کارگاه RCT-GCP
هفدهمین دوره متوالی کارگاه سه روزه از سری کارگاه های برگزار شده در دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ پنجم تا هفتم تیر ماه سال 1397 در مرکز کارآزمایی بالینی برگزار می شود. مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تجربه شانزده دوره متوالی کارگاه مقدماتی GCP در شش سال گذشته و بیش از سی دوره کارگاه های مرتبط با GCP در سایر دانشگاه ها و بخش صنعت، این بارنیز با هدف آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم پایه ای کارآزمایی بالینی، دوره آموزشی دیگری را طراحی نموده است.
GCP for Medical Device
کارگاه تخصصی Good Clinical Practice متناسب برای کلیه کارشناسان تجهیزات پزشکی کشور که برای انجام مطالعات بالینی نیازمند آشنایی با GCP principle, ISO 14155 و سایر قوانین کشوری می باشند طراحی شده است. این کارگاه به مدت سه روز ار تاریخ 16 تا 19 مرداد ماه 1397 در مرکز بیماری های پوست دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد. هدف ما این است که شرکت کنندگان در این دوره با اصول اساسی طراحی، تحلیل، انتشار و Good Clinical Practice بصورت کامل تری آشنا شوند و علاوه بر این مقدمات، از طریق انجام کارهای عملی خود را برای انجام یک کارآزمایی بالینی واقعی آماده سازند. هم چنین این کارگاه به عنوان مقدمه ای برای آشنایی بیشتر شرکت کنندگان به اصول پایه ایGCP و قوانین کشوری تلقی می گردد. بر این باور هستیم که برای کسب تجربه ای عملی و کاربردی همه پژوهشگران بالینی به شرکت در این دوره نیازمند می باشند.
نوزدهمین دوره کارآزمایی بالینی برگزار شد
مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تجربه هجده دوره متوالی کارگاه مقدماتی GCP در هفت سال گذشته و بیش از پنجاه دوره کارگاه های مرتبط با GCP در سایر دانشگاه ها و بخش صنعت، این بارنیز با هدف آشنایی بیشتر پژوهشگران بالینی با مفاهیم پایه ای کارآزمایی بالینی، دوره آموزشی دیگری را طراحی نموده است. هم چنین این کارگاه به عنوان مقدمه ای برای آشنایی بیشتر شرکت کنندگان به اصول پایه ایGCP و قوانین کشوری (IranGCP) تلقی می گردد.
هجدهمین دوره سه روزه RCT-GCP - آذر 1397
برای ششمین سال متوالی، مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران هجدهمین دوره کارگاه سه روزه از سری کارگاه های برگزار شده در دانشگاه علوم پزشکی تهران را در تاریخ بیست و هفتم تا بیست و نهم آذر ماه سال 1397 در مرکز کارآزمایی بالینی برگزار می ;کند. مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
پنجمین دوره زمستانی مانیتورینگ کارآزمایی بالینی
سال 1397پنجمین سال متوالی برگزاری دوره زمستانی پایش کارآزمایی بالینی است. مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیش از 7 سال سابقه آموزش مداوم و انجام کارآزمایی های بالینی متعدد داخلی و بین المللی در حوزه دانشگاه و صنعت، تصمیم دارد که کورس فشرده ای برای آشنایی بیشتر