کورس زمستانی مانیتورینگ کارآزمایی بالینی

خانه » آموزش » کورس زمستانی مانیتورینگ کارآزمایی بالینی

برای اولین بار مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران که تا کنون بیش از صد روز دوره آموزشی در سه سال گذشته در خصوص مطالعات کارازمایی بالینی برگزار نموده است، تصمیم دارد که کورس فشرده ای برای توانمند سازی پژوهشگران بالینی با مفاهیم اصلی مانیتورینگ کارآزمایی بالینی

برگزار نماید. این دوره بطور مشخص برای افراد با سابقه عملی کارآزمایی بالینی بویژه پژوهشگران بالینی همکار با بخش صنعت طراحی شده است. ظرفیت این دوره آموزشی محدود به 15 نفر می باشد تا امکان کار گروهی و همفکری بیشتر و انتقال تجربیات به سایرین وجود داشته باشد.

توجه: افراد متقاضی باید قبل از اقدام به واریز وجه ثبت نام، ابتدا مدارک زیر را به آدرس ایمیل ctc@tums.ac.ir ارایه دهند و حتما پس از دریافت نامه ای مبنی بر "مجاز به شرکت" اقدام به ثبت نام نهایی نمایند .

مجددا تذکر داده می شود که وجه واریز شده به هیچ وجه قابل عودت از حساب دانشگاهی نمی باشد.

براي اطلاع از نحوه ثبت نام می توانید پوستر كارگاه را دانلود نماييدctc-poster-wintercourse1393_workshop.pdf

اسلایدهای روز اول:   1st_day-sunday.rar

اسلایدهای روز دوم2nd_day-_monday.rar

اسلایدهای روز سوم3rd_day-tuesday.rar