پنجمین مدرسه تابستانی کارآزمایی بالینی

خانه » آموزش » پنجمین مدرسه تابستانی کارآزمایی بالینی

برای پنجمین سال متوالی، امسال نیز در نظر داریم که دوره تابستانی مرکز کارآزمایی بالینی را در قالب یک دوره عملی پنج روزه از تاریخ شنبه چهارم شهریور تا چهارشنبه هشتم شهریور ماه سال نود و شش برگزار نماییم. هدف این دوره آموزشی تربیت نیروی انسانی ماهر در طراحی و انجام کارآزمایی بالینی با رعایت حداقل استاندارد های جهانی تدوین شده است. شرکت کنندگان در طول پنج روز با یک سناریوی واقعی از پیش تعیین شده، کلیه مراحل طراحی و اجرای یک مطالعه بالینی از قبیل تدوین پروتکل و مستندات الزامی، انتخاب سایت، فرایند بیمارگیری، مدیریت پروژه، مدیریت داده ها، اصول ICH-GCP، قوانین کشوری IrGCP، قوانین کمیته های اخلاق کشوری، اصول ثبت پروتکل، و مراحل ثبت مدارک مورد نیاز به مراجع قانونی و نظارتی را مرور می کنند.

در این مدرسه تابستانی کلیه گایدلاین های مهم جهانی از گایدلاین های نگارش پروتکل تا گزارش نویسی مطالعه معرفی می شوند. برای طراحی این مجموعه آموزشی تلاش شده است که کمترین زمان به سخنرانی و بیشترین زمان به کار گروهی به همراه هدایت تیمی شرکت کنندگان اختصاص یابد. هم چنین در روزهای مختلف این دوره Case study های متنوعی از تجربیات جهانی و کشوری توسط افرادی با تجربه عملی برای شرکت کنندگان ارایه می گردد که می تواند شرکت کنندگان را بطور عملی با چالش های پیش روی انجام یک مطالعه آشنا تر سازد.

شرکت در این دوره به تمام کارشناسان تحقیق و توسعه شرکت های داروسازی و تجهیزات پزشکی، کارشناسان پژوهشی مراکز بالینی و داروسازی و پژوهشگران بالینی حرفه ای در کشور پیشنهاد می گردد. ضمنا گواهی شرکت این دوره برای مراجع قانونی و نظارتی همانند سازمان غذا و دارو مورد تایید می باشد.

دانلود پوستر: ctc-poster-summer_course-1396_workshop.pdf

نحوه ثبت نام:

• موعد پایان ثبت‌نام: ساعت 14 ، سه شنبه 31 مرداد ماه 1396
  • هزینه ثبت‌نام دوره: (در هر بخش ارایه کارت شناسایی معتبر الزامی است)
  •  دانشجویان 265 هزار تومان
  •  اعضای هیات علمی یا شاغلین در مراکز تحقیقاتی دولتی 380هزار تومان
  •  پژوهشگران بخش خصوصی 550هزار تومان
  • نحوه پرداخت هزینه ثبت‌نام:
  • ارسال اسكن فيش واريز شده به آدرس  ctc@tums.ac.ir   تا  قبل از پايان مهلت مقرر
  •  شماره حساب: 27619004/42 حساب درآمد غير درماني دانشگاه علوم پزشكي تهران، نزد بانك ملت شعبه هجرت، كد شعبه 6340/4 ، توجه شود كه قيد كردن كد شناسه 00216 مربوط به معاونت پژوهشي ،‌ هنگام واريز مبلغ الزامي است .

Good Clinical Practice, Summer Course

سخنرانی، بحث گروهی، کار در منزل

گروه مدرسین مرکز کارآزمایی بالینی

سالن سمینار مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام، طبقه دوم ( سالن دکتر دولتی)