كارگاه يك روزه GCP - مهر 1391

خانه » آموزش » كارگاه يك روزه GCP - مهر 1391

دوره هاي Good Clinical Practice غالبا در كورس هاي يك هفته و يا سه روزه برگزار مي گردد. در اين دوره ها پژوهشگران با استانداردهاي طراحي، هدايت، اجرا،‌جمع آوري اطلاعات، تحليل داده ها،‌گزارش نويسي و ....آشنا مي شوند. هم چنين حقوق شركت كنندگان و آزمودني ها در اين دوره براي پژوهشگران مرور مي گردد و كليه فرم ها و مدارك اساسي و موردنياز در انجام يك كارآزمايي باليني  توضيح داده مي شود. با توجه به اين كه به علت طولاني بودن دوره بسياري از پژوهشگران نمي توانند در اين برنامه اموزشي بسيار مهم شركت نمايند،‌ مركز كارآزمايي باليني اين دوره را بصورت فشرده براي علاقمندان برگزار مي كند. توصيه مي شود تمامي پژوهشگران باليني در اين دوره ها شركت نموده و سپس اطلاعات مورد نياز خود را در دوره هاي پيشرفته تر مركز تكميل كنند.

براي اطلاع از چگونگي ثبت نام مي توانيد با مركز كارآزمايي باليني تماس بگيريد

دريافت فايل كم حجم پوستر كارگاه : ctc-poster-gcp_workshop_opt.pdf

اسلايدهاي كارگاه را مي توانيد از اينجا دانلود نماييد: ctc-gcpworkshop.rar

Randomized Clinical Trial, Good Clinical Practice, Clinical Research