كارگاه انتشار كارآزمايي باليني - How to write your Clinical Trials

خانه » آموزش » كارگاه انتشار كارآزمايي باليني - How to write your Clinical Trials

ژورنال هاي معتبر پزشكي همواره تلاش نموده اند تا با استفاده از راهنماهاي نگارش مقالات يا فراهم نمودن اطلاعات در وب سايت هاي اختصاصي، كيفيت گزارش نويسي مقالات علمي را بهبود ببخشند. نتايج مطالعات اخير نشان داده است كه بسياري از اين تلاش ها باعث بهبود نسبي گزارش نويسي در علوم مختلف باليني شده است. كارآزمايي باليني به عنوان استاندارد طلايي مطالعات پژوهشي باليني همواره مورد توجه ويژه اي هم از سوي سردبيران و هم پژوهشگران بوده است. سلسله اقدامات جهت يكسان نمودن فرمت گزارش نويسي ها، پروتكل نويسي و ثبت آن ها تنها گوشه اي از اين توجه را نشان مي دهد. علاوه بر مقالات علمی، گایدلاین های GCP نیز به اهمیت گزارش نویسی مطالعات بالینی را تدوین نموده اند و شرکت های داروسازی موظف هستند که گزارش مطالعات خود را در فرمت مشخصی ارایه نمایند.

مركز كارآزمايي باليني به عنوان پيشگام عرصه آموزش کارازمایی بالینی در کشور، در طول سه سال گذشته تلاش كرده است كليه فرايندهاي اساسي مورد نياز جامعه علمي، از تهيه و تدوين پروتكل تا اجرا و تحليل اطلاعات را در آموزش هاي خود مد نظر قرار دهد. كارگاه گزارش نويسي استاندارد به عنوان يكي ديگر از اقدامات اساسي در راستاي توانمند سازي پژوهشگران كشور توسط اين مركز طراحي شده است و تلاش مي كند در كمترين زمان بيشترين اطلاعات لازم و مفيد را در اختيار شما شركت كنندگان قرار دهد. اطلاعاتي كه شايد براي يافتن و مطالعه آن آن نيازمند زماني بسيار بيش از يك كارگاه يك روزه باشيد. شركت در اين كارگاه به تمامي افراد علاقمند به پژوهش باليني، كارشناسان و ناظرين پژوهشي شركت هاي مختلف دارويي  توصيه مي شود. تجربه سال گذشته ما و استقبال بسیار خوب همکاران این امیدواری را به ما داد که با اعتقاد بیشتر و محکم تر به درستی راهی که انتخاب نموده ایم، امسال نیز این دوره آموزشی را بصورت یک دوره یک روزه برگزار نماییم.

براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد پوستر اين دوره را دانلود نماييد.ctc-poster-standard_reporting_1393.pdf

اسلایدهای این دوره را از این جا دانلد نمایید: standardreporting93.rar

كارآزمايي باليني، گزارش نويسي استاندارد، پژوهشگران بالینی

• اهمیت گزارش نویسی صحیح و شفاف در پژوهش های بالینی