جلسات

خانه » جلسات

جلسه پایان سال 1394

امسال نیز همانند سال های گذشته، جلسه پایان سال در تاریخ هفدهم اسفند ماه برگزار شد. در این جلسه که با حضور اکثریت اعضای مرکز برگزار شد ابتدا اقای دکتر فیروز و سپس دکتر حسینی به تشریح فعالیت های سال گذشته پرداختند. در ادامه آقای دکتر علیرضا حسینی ریاست اداره مطالعات بالینی سازمان غذا دارو نکاتی را برای چشم انداز سال آینده برای اعضا خاطر نشان ساختند. سپس تک تک حاضرین هر یک مهم ترین نکات مد نظر خویش را با دیگران باشتراک گذاشتند.

هشتاد و چهارمین جلسه هفتگی

بیست و چهارم فروردین سال 1394 هشتاد و چهارمین جلسه هفتگی مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه ابتدا، مهمان مرکز آقای دکتر علیرضا احمدوند به معرفی یک ایده آموزشی برای شرکت های داروسازی پرداختند، سپس دکتر احمدی به موضوع سخنرانی خود به عنوان نماینده مرکز کارآزمایی بالینی در گردهمایی اخلاق پزشکی کشور در دانشگاه گیلان اشاره کرد و نظرات جمع در خصوص استفاده بهتر از این موقعیت برای اهداف پروژه بیمه آزمودنی در کشور را جویا گردید.

کورس زمستانی مانیتورینگ

هشتادمین جلسه مرکز کارآزمایی بالینی روز دوشنبه 15 دی ماه 1393 برگزار شد. این جلسه به تدوین برنامه نهایی کورس زمستانی مانیتورینگ اختصاص داشت. این دوره که برای اولین بار برگزار خواهد شد با هدف آشنا نمودن کلیه افراد درگیر در کارآزمایی بالینی با اهداف، مسوولیت ها و کارکردهای مانیتورینگ در کارآزمایی بالینی برگزار خواهد شد.